Werken bij Dapas Software

Bij Dapas Software werkt een groep gedreven professionals die zich kenmerken om hun creativiteit, innovatiekracht en gepassioneerd ondernemerschap. Samen streven we naar een excellente dienstverlening en het bereiken van maximale klanttevredenheid.

Wil jij ook deel uit maken van het team van Dapas Software? En herken jij jezelf in het DNA van Dapas Software? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten. Dapas Software biedt haar medewerkers een uitdagende werkplek waarbij het ontwikkelen van jouw talenten en ambities d.m.v. trainingen en cursussen de ruimte krijgt.
 

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Stuur vrijblijvend je CV en brief met motivatie t.a.v. A. Doppenberg naar annemijn.doppenberg@dapas.nl.
Nieuws / Actueel
 
Vrijdag 2 december Dapas Software lanceert online community voor haar klanten

We krijgen vaak van onze klanten te horen dat ze het belangrijk vinden dat Dapas Software een achtergrond in de accountancy heeft. We spreken de taal en hebben de nodige ervaring, waardoor we samen kunnen sparren en we onze dienstverlening daadwerkelijk op het accountantskantoor kunnen laten aan sluiten. Omdat wij in de toekomst graag nog beter op jullie behoeften in willen spelen hebben wij de Dapas Community ontwikkeld.

Lees meer »
Vrijdag 28 oktober Nieuwe klant Hermans & Partners over de stap die zij maken met de DPM van Dapas Software

Wederom goed nieuws van het Dapas front: Hermans & Partners kiest voor de DPM van Dapas Software. Met circa 60 medewerkers verspreid over 3 vestigingen in Mijnsheerenland, Gorinchem en Bergen op Zoom adviseert Hermans & Partners particulieren en ondernemers uit het MKB. Vanaf 1 januari 2017 zal de DPM live draaien.

Lees meer »