Werken bij Dapas Software

Bij Dapas Software werkt een groep gedreven professionals die zich kenmerken om hun creativiteit, innovatiekracht en gepassioneerd ondernemerschap. Samen streven we naar een excellente dienstverlening en het bereiken van maximale klanttevredenheid.

Wil jij ook deel uit maken van het team van Dapas Software? En herken jij jezelf in het DNA van Dapas Software? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten. Dapas Software biedt haar medewerkers een uitdagende werkplek waarbij het ontwikkelen van jouw talenten en ambities d.m.v. trainingen en cursussen de ruimte krijgt.
 

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Stuur vrijblijvend je CV en brief met motivatie t.a.v. A. Doppenberg naar annemijn.doppenberg@dapas.nl.
Nieuws / Actueel
 
Vrijdag 14 april Koppeling met SecureLogin

Goed begin van het Paasweekend! Vanaf heden koppelt de DPM ook met SecureLogin, waardoor men Single Sign-On inlogt op alle accountancysoftware.

Lees meer »
Vrijdag 2 december Dapas Software lanceert online community voor haar klanten

We krijgen vaak van onze klanten te horen dat ze het belangrijk vinden dat Dapas Software een achtergrond in de accountancy heeft. We spreken de taal en hebben de nodige ervaring, waardoor we samen kunnen sparren en we onze dienstverlening daadwerkelijk op het accountantskantoor kunnen laten aan sluiten. Omdat wij in de toekomst graag nog beter op jullie behoeften in willen spelen hebben wij de Dapas Community ontwikkeld.

Lees meer »