Onze software en dienstverlening

Met de software van Dapas Software werken accountantskantoren volledig gedigitaliseerd. Dapas Software realiseert efficiëntere werkprocessen zodat accountantskantoren zich volledig kunnen richten op het leveren van toegevoegde waarde voor de klant – het zijn van een businesspartner.

De systemen en werkwijze van Dapas Software zijn State of the Art en flexibel in te passen in accountantskantoren, van klein tot groot. Onze oplossingen, de Accountancy-suite, CRM Dynamics en de DPM, sluiten naadloos aan op de bedrijfsprocessen en leiden gegarandeerd tot meer toegevoegde waarde, efficiency en kwaliteitsverhoging. Dapas Software biedt van a tot z ondersteuning bij dit verandertraject.

  • Efficiency. De traditionele dienstverlening wordt zo efficiënt mogelijk tegen de beste kwaliteit verricht. Geen onnodige (handmatige) handelingen en verloren uren meer aan risk, planning, facturatie, administratie, kosten- en urenregistratie. Samen met de klant tijd en geld besparen.
  • Kwaliteit. Werkzaamheden en diensten worden gestandaardiseerd, waardoor accountantskantoren altijd dezelfde (uniforme) kwaliteit weten te waarborgen. Controles om te checken of de stappen goed doorlopen zijn, zijn overbodig geworden. De software levert daarnaast een bijdrage aan de compliance van het kantoor.
  • Toegevoegde waarde. Customer Intimacy + Operational Excellence = Customer Excellence. De klant beter bedienen door het zijn van een proactieve businesspartner. Naast accountant ook adviseur zijn. Samen sparren over strategische vraagstukken in plaats van het bespreken van cijfers uit het verleden. De vertaling maken naar de business van de ondernemer.

Lees meer over onze software en dienstverlening en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Accountancy-suite
DPM
CRM Dynamics
Dienstverlening
 
Nieuws / Actueel
 
Vrijdag 14 april Koppeling met SecureLogin

Goed begin van het Paasweekend! Vanaf heden koppelt de DPM ook met SecureLogin, waardoor men Single Sign-On inlogt op alle accountancysoftware.

Lees meer »
Vrijdag 2 december Dapas Software lanceert online community voor haar klanten

We krijgen vaak van onze klanten te horen dat ze het belangrijk vinden dat Dapas Software een achtergrond in de accountancy heeft. We spreken de taal en hebben de nodige ervaring, waardoor we samen kunnen sparren en we onze dienstverlening daadwerkelijk op het accountantskantoor kunnen laten aan sluiten. Omdat wij in de toekomst graag nog beter op jullie behoeften in willen spelen hebben wij de Dapas Community ontwikkeld.

Lees meer »