Meer grip, meer inzicht, meer rendement met de DPM

Je wilt meer grip op je werkprocessen en meer rendement. Softwarepakketten die niet met elkaar willen ‘praten’, dragen daar in negatieve zin aan bij. De Dapas Proces Manager (DPM) helpt je daarom met:

  • Standaardisatie van je processen
  • Efficiencyverbetering
  • Voldoen aan compliance-eisen
  • Meer grip, meer controle

De DPM integreert de verschillende softwarepakketten waar je mee werkt en dwingt standaardwerkwijzen af. Zo kan een proces bijvoorbeeld niet worden opgestart wanneer de opdrachtbevestiging nog ontbreekt. Naast deze (aan)sturende functie heeft de DPM ook een monitoringfunctie. De DPM brengt de status van de verschillende opdrachten voor je in kaart, welke processtappen er nog gezet moeten worden en wiens handjes er bij de verschillende processtappen betrokken zijn (audit trails). Daarmee krijg je inzicht én overzicht.

Management Dashboard
De DPM reikt je ook managementinformatie aan. De grafieken binnen het DPM Management Dashboard laten direct zien tot welke fasen workflows doorlopen zijn en waar ze eventueel stagneren. Kijken kan op het niveau van de individuele gebruiker, op teamniveau en op kantoorniveau. Dat levert bruikbare stuurinformatie op. 

Om DPM krachtig te laten werken, leveren we bewust geen maatwerk. Waarom? Omdat maatwerk de kosten opdrijft, vertragend werkt en niet binnen onze strategie past. Dat vinden wij een meer dan legitieme reden. DPM wordt afgenomen op basis van het gebruik per klant van een accountantskantoor.

Lees meer over onze software en dienstverlening en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Accountancy-suite
Wat doen wij...
 

 

Vertel mij hoe de DPM werkt in combinatie met ons klantportaal
Actueel
 
14 december Dag van de mkb-accountant Dinsdag 7 november 14 december Dag van de mkb-accountant

Wij zijn erbij!

Procesoptimalisatie naar een nieuwe hoogte brengen?!

 

Lees meer »
Procesoptimalisatie: sleutel tot slimmer werken en betere dienstverlening Vrijdag 13 oktober Procesoptimalisatie: sleutel tot slimmer werken en betere dienstverlening

Software ontwikkelen vanuit de gebruiker! Dus voor de ondernemer én voor de accountant. Ervoor zorgen dat alles van gegevensinvoer – de boekingen bij de ondernemer – tot en met de rapportages bij de KvK, Bank, fiscale aangiftes en het genereren van de juiste managementinformatie – de rol van de accountant – soepel, snel en efficiënt verloopt. In gesprek met Jacco Oudhof van Dapas Software.

bron: Accountancy van Morgen

Lees meer »