Onze missie is samen doorontwikkelen!

Een goed idee kan spontaan onder de douche ontstaan of juist weloverwogen achter de tekentafel. Maar één ding is zeker: de conversie van goed idee naar uitstekend nieuw product of nieuwe dienst slaagt alleen wanneer ook anderen enthousiast en professioneel meedenken. Daarom betrekt Dapas haar klanten en partners (pro)actief bij de doorontwikkeling van de Dapas Proces Manager en nieuwe koppelingen. Dit is Dapas – proactief, flexibel, integer en snel schakelend.

Nieuws / Actueel
 
Dapas Software en RADAR Software zijn een samenwerking aangegaan Vrijdag 16 juni Dapas Software en RADAR Software zijn een samenwerking aangegaan

Den Haag, 15 juni 2017 – Dapas Software en RADAR software hebben de handen ineengeslagen. Met de Dapas Proces Manager (DPM) worden de werkprocessen geoptimaliseerd. RADAR CRM volgt wat de status van het proces is. Medewerkers worden in RADAR met taken aangestuurd die automatisch bijgewerkt worden door Dapas. Het facturatieproces kan ook worden aangestuurd door informatie die RADAR ontvangt van de Dapas Proces Manager.

Lees meer »
Dapas Software sponsor van Accountancy Expo Donderdag 25 mei Dapas Software sponsor van Accountancy Expo

Ook dit jaar is Dapas Software sponsor van Accountancy Expo, hét innovatie event in accountancyland. Neem met de gratis relatiecode Dapas2017 deel aan deze dag en laat je inspireren! 

Lees meer »