Waarom we doen wat we doen

Dapas Software is een jong en innovatief bedrijf dat software oplossingen voor de accountancybranche bedenkt, ontwikkelt en implementeert.

Efficiency en kwaliteit is ons uitgangspunt. Met de door ons ontwikkelde accountancy software worden werkprocessen zo efficiënt mogelijk ingericht en gedigitaliseerd. Zo zijn accountantskantoren minder tijd kwijt aan de standaard dienstverlening en hebben ze meer tijd om de klant aan de hand van analyses en rapportages te adviseren over de toekomst van de onderneming. Met de implementatie van de software en het begeleiden van het verandertraject helpen wij onze klant het accountantskantoor van de toekomst te zijn én te blijven.

Dankzij de jarenlange kennis en ervaring van onze medewerkers op het gebied van accountancy en IT herkennen we de problematiek van onze klanten. Dapas Software biedt accountantskantoren State of the Art software.

Dapas Software is gevestigd in Utrecht en Groningen.

Nieuws / Actueel
 
Vrijdag 2 december Dapas Software lanceert online community voor haar klanten

We krijgen vaak van onze klanten te horen dat ze het belangrijk vinden dat Dapas Software een achtergrond in de accountancy heeft. We spreken de taal en hebben de nodige ervaring, waardoor we samen kunnen sparren en we onze dienstverlening daadwerkelijk op het accountantskantoor kunnen laten aan sluiten. Omdat wij in de toekomst graag nog beter op jullie behoeften in willen spelen hebben wij de Dapas Community ontwikkeld.

Lees meer »
Vrijdag 28 oktober Nieuwe klant Hermans & Partners over de stap die zij maken met de DPM van Dapas Software

Wederom goed nieuws van het Dapas front: Hermans & Partners kiest voor de DPM van Dapas Software. Met circa 60 medewerkers verspreid over 3 vestigingen in Mijnsheerenland, Gorinchem en Bergen op Zoom adviseert Hermans & Partners particulieren en ondernemers uit het MKB. Vanaf 1 januari 2017 zal de DPM live draaien.

Lees meer »