Onze missie is samen doorontwikkelen!

Een goed idee kan spontaan onder de douche ontstaan of juist weloverwogen achter de tekentafel. Maar één ding is zeker: de conversie van goed idee naar uitstekend nieuw product of nieuwe dienst slaagt alleen wanneer ook anderen enthousiast en professioneel meedenken. Daarom betrekt Dapas haar klanten en partners (pro)actief bij de doorontwikkeling van de Dapas Proces Manager en nieuwe koppelingen. Dit is Dapas – proactief, flexibel, integer en snel schakelend.

Actueel
 
14 december Dag van de mkb-accountant Dinsdag 7 november 14 december Dag van de mkb-accountant

Wij zijn erbij!

Procesoptimalisatie naar een nieuwe hoogte brengen?!

 

Lees meer »
Procesoptimalisatie: sleutel tot slimmer werken en betere dienstverlening Vrijdag 13 oktober Procesoptimalisatie: sleutel tot slimmer werken en betere dienstverlening

Software ontwikkelen vanuit de gebruiker! Dus voor de ondernemer én voor de accountant. Ervoor zorgen dat alles van gegevensinvoer – de boekingen bij de ondernemer – tot en met de rapportages bij de KvK, Bank, fiscale aangiftes en het genereren van de juiste managementinformatie – de rol van de accountant – soepel, snel en efficiënt verloopt. In gesprek met Jacco Oudhof van Dapas Software.

bron: Accountancy van Morgen

Lees meer »