Actueel

Wilt u op de hoogte blijven van alles omtrent accountancy software? Of het nu gaat om nieuwe ontwikkelingen of updates, op deze pagina vindt u met regelmaat nieuwsitems en artikelen die voor u en uw kantoor interessant kunnen zijn.

Vrijdag 2 december

Dapas Software lanceert online community voor haar klanten

We krijgen vaak van onze klanten te horen dat ze het belangrijk vinden dat Dapas Software een achtergrond in de accountancy heeft. We spreken de taal en hebben de nodige ervaring, waardoor we samen kunnen sparren en we onze dienstverlening daadwerkelijk op het accountantskantoor kunnen laten aan sluiten.

Credits die wij niet volledig aan onszelf kunnen toeschrijven. It takes two to tango. Dankzij de waardevolle input en feedback van onze klanten zijn wij in staat om onze software steeds weer verder door te ontwikkelen, waarbij het uitgangspunt de gebruiker is. Omdat wij in de toekomst graag nog beter op de klantbehoeften in willen spelen hebben wij de Dapas Community ontwikkeld.

Wat kan de klant verwachten?
De Dapas Community is een online omgeving, uitsluitend toegankelijk voor onze klanten. Deze community is altijd en overal te bereiken. Klanten vinden hier actuele informatie omtrent onze software, maar uiteindelijk vinden we de input en feedback van de klant het allerbelangrijkste. Zodat we samen ideeën omtrent de software kunnen opdoen en toetsen, er onderling kennis gedeeld kan worden en ook onze klanten het hun netwerk verder kunnen uitbouwen.

Bekijk overige nieuwsberichten

Volg ons ook via onze sociale media kanalen!

In de media