Actueel

Wilt u op de hoogte blijven van alles omtrent accountancy software? Of het nu gaat om nieuwe ontwikkelingen of updates, op deze pagina vindt u met regelmaat nieuwsitems en artikelen die voor u en uw kantoor interessant kunnen zijn.

Vrijdag 28 oktober

Nieuwe klant Hermans & Partners over de stap die zij maken met de DPM van Dapas Software

Wederom goed nieuws van het Dapas front: Hermans & Partners kiest voor de DPM van Dapas Software. Met circa 60 medewerkers verspreid over 3 vestigingen in Mijnsheerenland, Gorinchem en Bergen op Zoom adviseert Hermans & Partners particulieren en ondernemers uit het MKB. Vanaf 1 januari 2017 zal de DPM live draaien.

Hermans & Partners is het ‘type’ kantoor dat daadwerkelijk haar klant centraal zet. Dit betekent dat de adviesdiensten continu worden aangepast aan de behoeftes en uitdagingen van de klant. Doordat Hermans & Partners alle expertise binnenshuis dan wel binnen handbereik heeft, fungeert het kantoor ook wel als een ‘one-stop shop’. Geen uitdaging gaat ze dan ook te ver, met als resultaat dat ondernemers voor zo’n beetje alles wat ze bij het ondernemerschap tegenkomen bij Hermans & Partners kunnen aankloppen. Een inspirerend én vooruitstrevend kantoor dat nu in de startblokken staat om de volgende stap richting procesoptimalisatie te maken.

Svenn Mastenbroek, vennoot van Hermans & Partners, vertelt over de stap die ze nu met Dapas Software willen maken. Lees verder en maak kennis met Hermans & Partners.

Waar loopt Hermans & Partners op dit moment tegenaan?
“Als kantoor met meerdere vestigingen willen we graag volledig in control zijn. Enerzijds richting klanten en anderzijds intern gericht. Uiteraard hebben we in de loop der jaren hier al de nodige effort in gestoken, maar bleef het gebrek aan volledige geïntegreerde workflows een probleem. Met deze workflows “op maat” zijn we in staat om zowel kwaliteit als efficiency beter te bewaken.”

Wat gaf de doorslag om met Dapas Software samen te werken?
“Na een intensief voortraject is onze keuze gevallen op Dapas Software. Enerzijds vanwege het feit dat de software gekoppeld kan worden aan onze huidige softwarepakketten en anderzijds vanwege de ervaring die Dapas heeft met dit soort trajecten.”

Wat hopen jullie met Dapas Software te bereiken?
“Met de toepassing van Dapas hopen we nog meer uniformiteit te bereiken in de werkzaamheden, die op de verschillende vestigingen plaats vinden. Daarnaast is een belangrijk speerpunt het verkorten van de doorlooptijden van de jaarrekeningen. En ‘last but not least’ willen we hiermee naar een verdere optimalisatie van de volledige digitale stroom van alle documenten die naar de klanten gaan en weer retour ontvangen worden.”

Waar willen jullie met Hermans & Partners naar toe? Wat is jullie stip op de horizon?
“Feitelijk wordt het antwoord op deze vraag het best gevangen door onze missie: Hermans & Partners heeft een onbegrensde ambitie om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de uitdagingen van een ondernemer zowel op het gebied van strategie, communicatie, financiën als operationeel.”

Wat zouden jullie aan alle andere kantoren, omtrent de veranderingen in het accountancylandschap, mee willen geven?
“Het landschap van de accountancy verandert in een rap tempo. Denk vooral niet dat dit vanzelf weer over zal gaan, de processen zijn onomkeerbaar. Begin, voor zover u dat nu nog niet gedaan heeft, met investeren in ICT, mensen en verandering van de processen. Uw cliënten verwachten namelijk veel meer van u dan een jaarrekening en een aangifte.”

Bekijk overige nieuwsberichten

Volg ons ook via onze sociale media kanalen!

In de media