Actueel

Wilt u op de hoogte blijven van alles omtrent accountancy software? Of het nu gaat om nieuwe ontwikkelingen of updates, op deze pagina vindt u met regelmaat nieuwsitems en artikelen die voor u en uw kantoor interessant kunnen zijn.

Vrijdag 15 juli

Met trots kondigen wij onze nieuwe klant: MTH accountants & adviseurs aan!

MTH accountants & adviseurs (MTH) kiest voor de Proces Manager van Dapas Software! Vanaf 1 september zal de DPM draaien bij de audit, waarna de MKB praktijk in oktober volgt.

Met 18 vestigingen en ruim 400 medewerkers adviseert MTH als fullservice advieskantoor ondernemers en bestuurders op het gebied van accountancy, belastingadvies, corporate finance en personeel & salaris. MTH is het ‘type’ kantoor dat heel duidelijk voor ogen heeft waar ze naar toe willen en welke stappen ze daarvoor moeten zetten. Een inspirerend kantoor dat durft te veranderen en begrijpt waar het veranderingsproces om draait!

Ton Rakké, lid dagelijks bestuur van MTH, vertelt in onderstaand vraaggesprek over de stap die ze nu met Dapas Software willen maken. Lees verder en maak kennis met MTH!

Waar loopt MTH op dit moment tegenaan?
“MTH heeft als missie de beste onafhankelijke partner voor ondernemers en bestuurders te zijn! Om dit te bereiken is samenwerking van onze adviseurs en samenwerking met de cliënt een belangrijk speerpunt. Daarnaast is het belangrijk om onze processen “lean” te krijgen en beschikbare data om te zetten in advisering van onze relaties. Dit vraagt (te) veel van onze huidige systemen. Om onze strategische doelstellingen te bereiken zetten we dit jaar grote stappen voorwaarts op het gebied van ICT.”

Wat gaf de doorslag om met Dapas Software samen te werken?
“Wij geloven in samenwerking met strategische partners. Wij denken met Dapas Software een belangrijke partner te hebben gevonden. Wij hebben Dapas Software leren kennen als een moderne organisatie met een juiste visie en die de organisatie van accountantskantoren goed begrijpt. De relatie wordt gekenmerkt door het delen van kennis en samenwerken, hetgeen nauw aansluit bij onze strategie.”

Wat hebben jullie nu al bereikt met de Proces Manager, de DPM?
“We zijn natuurlijk nog niet live. Dit staat gepland voor het najaar van 2016. Het afgelopen jaar hebben we al veel samengewerkt met Dapas Software. We hebben ervaren dat samenwerking en delen van inzichten tot directe meerwaarde leidt. Met Dapas Software zetten we een belangrijke vervolgstap in een traject dat we jaren geleden al zijn gestart. Onze young-professionals hebben afgelopen jaar alle gewenste processen beschreven. We verwachten nu de ontbrekende stukjes m.b.v. de DPM op te lossen.”

Wat hopen jullie met Dapas Software te bereiken?
“De eerste stap is het verder organiseren en optimaliseren van onze “compliance- en audit werkzaamheden”. Met Dapas Software willen we ons operationele proces verder verbeteren en inzicht in voortgang en knelpunten vergroten. Zodat onze hoogopgeleide professionals hun tijd optimaal voor onze relaties kunnen inzetten.”

Waar willen jullie met MTH naar toe? Wat is jullie stip op de horizon?
“Wij willen door onze zakelijke relaties als de beste onafhankelijke partner voor ondernemers en bestuurders worden ervaren. Dat is onze missie.” 

Wat zouden jullie aan alle andere kantoren mee willen geven?
“De wil om te veranderen en het loslaten van oude werkwijzen en patronen is misschien wel de grootste uitdaging. In een goed veranderingsproces is er evenwichtige aandacht voor mens & organisatie aan de ene kant en voor ICT aan de andere kant.”


 

Bekijk overige nieuwsberichten

Volg ons ook via onze sociale media kanalen!

In de media