Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van alles omtrent accountancy software? Of het nu gaat om nieuwe ontwikkelingen of updates, op deze pagina vindt u met regelmaat nieuwsitems en artikelen die voor u en uw kantoor interessant kunnen zijn.

Dinsdag 18 juli

AV interview

In het artikel Doe meer met de informatie van de ondernemer gepubliceerd in Accountancy van morgen magazine, geeft Jacco Oudhof o.a. zijn mening en visie over enerzijds, de informatie die ondernemers dienen te openbaren en anderzijds, hoe deze informatie diezelfde ondernemer kan helpen ter verbetering van zijn bedrijfsvoering. 

Voor het volledige artikel verwijzen wij je naar Accountancy van morgen

Vrijdag 16 juni

Dapas Software en RADAR Software zijn een samenwerking aangegaan

Den Haag, 15 juni 2017 – Dapas Software en RADAR software hebben de handen ineengeslagen. Met de Dapas Proces Manager (DPM) worden de werkprocessen geoptimaliseerd. RADAR CRM volgt wat de status van het proces is. Medewerkers worden in RADAR met taken aangestuurd die automatisch bijgewerkt worden door Dapas. Het facturatieproces kan ook worden aangestuurd door informatie die RADAR ontvangt van de Dapas Proces Manager.

Voor Dapas Software en RADAR software is de samenwerking de sleutel tot succes in dit nieuwe tijdperk. Beide bedrijven hebben als doel het accountantsproces te optimaliseren en omarmen de best-of-breed-gedachte.

“ De gebruikers hebben door deze samenwerking een voorsprong. Met deze oplossing krijgen accountants snel en grondig inzicht in de status van het werkproces en blijft CRM het centrale punt van de organisatie,” aldus Brigitte Buntinx, directeur RADAR software.

Meer over Dapas Software

Dapas Software is een innovatieve IT-dienstverlener, die accountantskantoren helpt om meer grip te krijgen op hun werkprocessen en hun rendement. De software van Dapas integreert de verschillende softwarepakketten waar het kantoor mee werkt, standaardiseert de werkprocessen en genereert waardevolle managementinfo. Hierdoor is er meer inzicht en controle over de bedrijfsvoering.

Meer over RADAR software

RADAR software is meer dan 15 jaar de gesprekspartner voor een CRM-oplossing waarin relatiebeheer, documentmanagement, workflow, urenregistratie, budgetbewaking en facturatie volledig is afgestemd op de accountancybranche.


Bekijk overige nieuwsberichten

Volg ons ook via onze sociale media kanalen!

In de media