Koppeling Dapas Software en Client Online

Blog via PinkWeb.nl, 18 augustus 2015

Dapas Software en PinkWeb introduceren een geïntegreerde koppeling voor de uitwisseling van gegevens en documenten tussen de Proces Manager van Dapas Software en het accountancy klantenportaal Cliënt Online.

Accorderen van aangiften
Met de geïntegreerde koppeling kunnen documenten nu ook via de Dapas Proces Manager (DPM) naar Cliënt Online worden gestuurd i.p.v. rechtstreeks vanuit het bronpakket. Vanuit het klantenportaal vindt de notificatie plaats van de cliënt en kan deze een digitale akkoordverklaring geven. Na goedkeuring wordt het document indien van toepassing vanuit Cliënt Online aangeboden bij Digipoort. De status van het document (geplaatst, afgekeurd of geaccordeerd) wordt automatisch in de DPM bijgewerkt, zodat de volgende stap in het proces in werking gezet kan worden.

CRM & Dossierkoppeling
Relaties en documenten kunnen ook direct via de Dapas Proces Manager in het online dossier van het portaal worden weergegeven. De documenten komen automatisch in de juiste map van Dossier Online terecht, waar uw cliënt altijd gemakkelijk en snel toegang heeft tot een compleet en actueel dossier.

Met  de Proces Manager van Dapas Software heeft u een totaaloverzicht en oplossing in huis voor al uw werkprocessen die zijn vastgelegd in workflows. Met behulp van de door Dapas ontwikkelde workflows en interfaces communiceert alle software met elkaar.

Actueel
 
Donderdag 15 maart 60 dagen termijn NVKS

60 dagen termijn? De Dapas Proces Manager regelt het.

 

Lees meer »
14 december Dag van de mkb-accountant Dinsdag 7 november 14 december Dag van de mkb-accountant

Wij zijn erbij!

Procesoptimalisatie naar een nieuwe hoogte brengen?!

 

Lees meer »