Dapas verbetert je bestaande werkprocessen

  • Hoe verkort ik de doorlooptijd van de jaarrekening voor mijn klanten?
  • Spenderen we niet te veel uren aan die nieuwe opdracht?
  • Hoe kunnen we onze pakketten aan elkaar knopen, zodat we meer uit onze software halen?
  • Hoe compliant zijn we?

Dapas Software beantwoordt dit soort vragen.

Even voorstellen:

Dapas Software is een innovatieve IT-dienstverlener, die accountantskantoren helpt om meer grip te krijgen op hun werkprocessen en hun rendement. Dat doen wij met ons online integratieplatform. Belangrijk daarbij: wij weten exact hoe de processen binnen accountantskantoren eruitzien – onder meer omdat we zelf binnen die muren gewerkt hebben. Daardoor kunnen we ook gelijk een gesprek op een ander niveau met je voeren én tempo maken.

Met Dapas Software regel je:

  • procesoptimalisatie door integratie van software
  • standaardisering van je kantoorprocessen
  • inzicht in je bedrijfsvoering – zowel reflecterend als voorspellend


De door ons ontwikkelde Dapas Proces Manager (DPM) dwingt bovendien met IT af wat je kantoorhandboeken voorschrijven. Hierdoor kan er efficiënter en meer compliant worden gewerkt – en dat zie je terug in je rendement.

 

Image

Aandacht voor mens & IT

Betekent dit nu dat wij een keihard hightech IT-bedrijf zijn waar echte nerds achter de knoppen zitten? Zeker! Maar dan wel nerds die oprecht snappen dat nieuwe IT ook staat voor organisatieverandering. Die ook snappen dat zorgvuldige introductie bij je medewerkers nodig is. Want zeggen je medewerkers ‘ja’, maar denken ze gewoon ‘nee’? Dan heb je meestal een probleem. Daarom zorgen we ervoor dat ook de ‘zachte kant’ slaagt van de implementatie binnen je kantoor(organisatie).

In nauwe samenwerking met onze klanten en partners werken wij zo aan steeds betere IT-dienstverlening. Dat geeft veel voldoening en energie. Elke dag opnieuw!

Onze producten...

Klaar of niet, beiden van onze producten hebben de accountancy branch al drastisch veranderd, in de meest positieve vorm denkbaar. Top accountancy firma's profiteren nu al van de voordelen die de DPM biedt en zij kunnen ook niet wachten om de DCM ingebruik te kunnen nemen en hiermee hun compliancy probleem op te lossen voor hun hele organisatie. Lees hoe ook jouw organisatie kan profiteren van onze produkten.

Dapas Process Manager


Ons 'core' product. 'De lijm' die de applicaties, die uw organisatie gebruikt, met elkaar verbindt in de meest efficiënte manier denkbaar. De DPM koppelt je bestaande accountancy software en verzorgt daarmee de volledige automatisering van je werkproces.


Dapas Compliance Manager


Ons nieuwste product, wat momenteel nog in ontwikkeling is. Zoals aan de productnaam is af te leiden, draait het bij de DCM om het managen van de complianceregels.

Testimonials


We kunnen natuurlijk alle voordelen noemen die de DPM, de DCM of een combinatie van beide produkten uw organisatie biedt, maar wij zijn van mening dat onze klanten dit het beste kunnen doen. Kijk zelf of jouw organisatie kan profiteren van de voordelen van geautomatiseerde workflows... of waarom de DCM garandeert dat je alleen dié klanten bedient en dië opdrachten uitvoerd die zijn toegestaan o.b.v. van de huidige interne- en externe regelgeving.
'Lees de open en eerlijke testimonials.'

Onze klanten