Dapas verbetert je bestaande werkprocessen

Hoe verkort ik de doorlooptijd van de jaarrekening voor mijn klanten? Spenderen we niet te veel uren aan die nieuwe opdracht? Hoe kunnen we onze pakketten aan elkaar knopen, zodat we meer uit onze software halen? Hoe compliant zijn we? Dapas Software beantwoordt dit soort vragen. 

Even voorstellen: Dapas Software is een innovatieve IT-dienstverlener, die accountantskantoren helpt om meer grip te krijgen op hun werkprocessen en hun rendement. Dat doen wij met ons online integratieplatform. Belangrijk daarbij: wij weten exact hoe de processen binnen accountantskantoren eruitzien – onder meer omdat we zelf binnen die muren gewerkt hebben. Daardoor kunnen we ook gelijk een gesprek op een ander niveau met je voeren én tempo maken.

Met Dapas Software regel je:

  • procesoptimalisatie door integratie van software
  • standaardisering van je kantoorprocessen
  • inzicht in je bedrijfsvoering – zowel reflecterend als voorspellend

De door ons ontwikkelde Dapas Proces Manager (DPM) dwingt bovendien met IT af wat je kantoorhandboeken voorschrijven. Hierdoor kan er efficiënter en meer compliant worden gewerkt – en dat zie je terug in je rendement.  

Aandacht voor mens en IT

Betekent dit nu dat wij een keihard hightech IT-bedrijf zijn waar echte nerds achter de knoppen zitten? Zeker! Maar dan wel nerds die oprecht snappen dat nieuwe IT ook staat voor organisatieverandering. Die ook snappen dat zorgvuldige introductie bij je medewerkers nodig is. Want zeggen je medewerkers ‘ja’, maar denken ze gewoon ‘nee’? Dan heb je meestal een probleem. Daarom zorgen we ervoor dat ook de ‘zachte kant’ slaagt van de implementatie binnen je kantoor(organisatie).

In nauwe samenwerking met onze klanten en partners werken wij zo aan steeds betere IT-dienstverlening. Dat geeft veel voldoening en energie. Elke dag opnieuw!

 

Beter renderende werkprocessen? Neem contact met ons op voor een demo
Actueel
 
Donderdag 15 maart 60 dagen termijn NVKS

60 dagen termijn? De Dapas Proces Manager regelt het.

 

Lees meer »
14 december Dag van de mkb-accountant Dinsdag 7 november 14 december Dag van de mkb-accountant

Wij zijn erbij!

Procesoptimalisatie naar een nieuwe hoogte brengen?!

 

Lees meer »