Historie Dapas Software

Vanuit de visie dat het realiseren van efficiëntere werkprocessen overal ter wereld een belangrijk issue is, is Dapas Software in 2015 opgericht.

Dapas Software focust zich met haar producten en diensten op de accountancybranche. Met de filosofie dat alleen de klant weet wat hij wil, is Dapas Software een unieke samenwerking met een vooruitstrevend accountantskantoor aangegaan. Door de kennis op het gebied van accountancy en IT samen te brengen heeft Dapas Software alle knowhow en middelen in huis om volledig op de marktvraag in te kunnen spelen.

Green Accountants herkent de visie van Dapas Software. Vanuit dit accountantskantoor worden alle software en diensten getest en doorontwikkeld. Zodat wij onze klant daadwerkelijk de beste accountancy software tegen een excellente dienstverlening leveren. Green Accountants fungeert als testkantoor maar opereert als een volledig zelfstandig accountantskantoor.

Nieuws / Actueel
 
Vrijdag 14 april Koppeling met SecureLogin

Goed begin van het Paasweekend! Vanaf heden koppelt de DPM ook met SecureLogin, waardoor men Single Sign-On inlogt op alle accountancysoftware.

Lees meer »
Vrijdag 2 december Dapas Software lanceert online community voor haar klanten

We krijgen vaak van onze klanten te horen dat ze het belangrijk vinden dat Dapas Software een achtergrond in de accountancy heeft. We spreken de taal en hebben de nodige ervaring, waardoor we samen kunnen sparren en we onze dienstverlening daadwerkelijk op het accountantskantoor kunnen laten aan sluiten. Omdat wij in de toekomst graag nog beter op jullie behoeften in willen spelen hebben wij de Dapas Community ontwikkeld.

Lees meer »