Welkom op de website van Dapas Software

Accountancy software
Dapas Software realiseert efficiëntere werkprocessen waardoor accountantskantoren – van klein tot groot - volledig gedigitaliseerd en gefaciliteerd worden bij de transitie van accountant naar businesspartner. Onze oplossingen sluiten naadloos aan op de bedrijfsprocessen en leiden gegarandeerd tot meer toegevoegde waarde, efficiency en kwaliteit. Benieuwd wat dit voor uw kantoor betekent? Lees meer over onze software.

dapas proces monitor
 

Van accountant naar businesspartner
De implementatie van de software brengt een verandertraject met zich mee dat de menskant van het accountantskantoor raakt. De software doet wat het moet doen, maar de medewerkers moeten er ook mee kunnen en willen werken. Dapas Software biedt volledige begeleiding en advisering bij de veranderende rol van de accountant. Zodat het accountantskantoor daadwerkelijk van de kwaliteit en efficiency van de software kan profiteren én dit kan vertalen naar toegevoegde waarde voor de klant: het zijn van een businesspartner.

Testkantoor
Vanuit ons testkantoor wordt de accountancy software getest en doorontwikkeld. Daarnaast is het testkantoor een ruimte waar accountantskantoren zelf kunnen ervaren, leren maar vooral ook beleven hoe het accountantskantoor van de toekomst eruit ziet.

Nieuws / Actueel
 
Vrijdag 14 april Koppeling met SecureLogin

Goed begin van het Paasweekend! Vanaf heden koppelt de DPM ook met SecureLogin, waardoor men Single Sign-On inlogt op alle accountancysoftware.

Lees meer »
Vrijdag 2 december Dapas Software lanceert online community voor haar klanten

We krijgen vaak van onze klanten te horen dat ze het belangrijk vinden dat Dapas Software een achtergrond in de accountancy heeft. We spreken de taal en hebben de nodige ervaring, waardoor we samen kunnen sparren en we onze dienstverlening daadwerkelijk op het accountantskantoor kunnen laten aan sluiten. Omdat wij in de toekomst graag nog beter op jullie behoeften in willen spelen hebben wij de Dapas Community ontwikkeld.

Lees meer »