Onze dienstverlening

De persoonlijke dienstverlening van Dapas Software is de sleutel tot succes. Met onze full service dienstverlening garanderen we dat het accountantskantoor daadwerkelijk van de kwaliteit en efficiency van onze software kan profiteren én dit kan vertalen naar toegevoegde waarde voor de klant: het zijn van een businesspartner.

Met onze dienstverlening onderscheiden we de volgende fasen:

Implementatie. Wanneer de software is afgenomen is het belangrijk dat deze naadloos op het kantoor aansluit en geïntegreerd wordt. De consultants van Dapas Software bieden hierbij een volledige persoonlijke ondersteuning.

Verandertraject. De implementatie van de software brengt een verandertraject met zich mee dat de menskant van het accountantskantoor raakt. Juist dit verandertraject, dat een veel grotere investering is dan de aanschaf van de systemen zelf, wordt vaak onderschat. De software doet wat het doen moet, maar de mens moet er mee kunnen en willen werken. Bij de transitie van accountant naar businesspartner is het werken met de software vaak één van de eerste concrete veranderingen waar medewerkers van het accountantskantoor mee te maken krijgen.

De consultants van Dapas Software weten precies welke valkuilen accountantskantoren tegenkomen en hoe daar mee om te gaan. Met het begeleiden van dit verandertraject geven we alle handvaten die nodig zijn om het traject succesvol te doorlopen, zodat naast het accountantskantoor ook de klant toegevoegde waarde ervaart.

Enkel behoefte aan begeleiding van het verandertraject of wilt u advies over de te zetten stappen? Dat kan! Wij begeleiden accountantskantoren ook los van de software.

Support. Ook wanneer de software geïmplementeerd is blijft Dapas Software ondersteuning bieden.

Nieuws / Actueel
 
Vrijdag 14 april Koppeling met SecureLogin

Goed begin van het Paasweekend! Vanaf heden koppelt de DPM ook met SecureLogin, waardoor men Single Sign-On inlogt op alle accountancysoftware.

Lees meer »
Vrijdag 2 december Dapas Software lanceert online community voor haar klanten

We krijgen vaak van onze klanten te horen dat ze het belangrijk vinden dat Dapas Software een achtergrond in de accountancy heeft. We spreken de taal en hebben de nodige ervaring, waardoor we samen kunnen sparren en we onze dienstverlening daadwerkelijk op het accountantskantoor kunnen laten aan sluiten. Omdat wij in de toekomst graag nog beter op jullie behoeften in willen spelen hebben wij de Dapas Community ontwikkeld.

Lees meer »