Dapas Software in het nieuws

Dapas en RADAR doen samen

Accountancy Vanmorgen, 16 juni 2017

Dapas Software en RADAR Software hebben de handen ineengeslagen. Met de Dapas Proces Manager (DPM) worden de werkprocessen geoptimaliseerd. RADAR CRM ( relatiebeheer, documentmanagement, workflow, urenregistratie, budgetbewaking, facturatie afgestemd op de accountancybranche) volgt wat de status van het proces is.

Lees het volledige artikel

Download het artikel in PDF


CRM voor Accountancy 2016 (Rapport GBNed)

Softwarepakket.nl, 28 september 2016

Het rapport bevat een uitgebreide specificatie van de aangeboden softwaresystemen voor ondersteuning van CRM voor de accountancy. Naast opgave van functionaliteit en eigenschappen per systeem is leveranciers de ruimte geboden een nadere toelichting van de software op te geven. Een van de leveranciers is Assistance Software. Zij hebben in samenwerking met Dapas Software de Accountancy-suite ontwikkeld.

Lees het volledige artikel

Download het rapport


De menselijke factor in IT - wat verandering moeilijk én mogelijk maakt

Exact (blog), 24 augustus 2016

Hoe maak je een succes van verandertrajecten? Dapas Software weet het als geen ander: hoe je weerstand tegemoet treedt en nieuwe IT invoert, maar ook hoe je na zo’n traject waarde toevoegt voor je klanten. Een leidend principe is dat al hun IT gebruiksvriendelijk moet zijn. Want uiteindelijk is de menselijke factor altijd beslissend voor succes.

Lees de volledige blog

Download de blog in pdf


Pak ze! 10 kansen voor Accountants. 8 experts zetten de kansen voor je op een rij. 

Exact, 28 juli 2016

Je pakt je kansen heus wel..Maar wat als er nu meer kansen zijn dan je in eerste instantie ziet? In dit e-book vertellen 8 experts kort waar volgens hen nieuwe mogelijkheden zitten: om je kantoor uit te breiden, je klanten extra service te bieden, meer klanten werven en nog veel meer...

Download het e-book in pdf


Ketenintegratie volgens Jacco Oudhof van Dapas Software                                                       

'Elk bedrijfsproces is lean te krijgen'

CaseWare Magazine, mei 2016

De accountancy bevindt zich in een transitiefase. De meeste kantoren zijn er inmiddels van overtuigd dat hun meerwaarde niet meer primair ligt bij het verzamelen, ordenen en rapporteren van de financiele gegevens van individuele klanten. Jacco Oudhof vertelt over de oplossingen van Dapas Software.

Lees het volledige artikel

Download het artikel in pdf


Assistance Software en Dapas Software lanceren Accountancy-suite

Accountancy Vanmorgen, 18 mei 2016

Vanuit de behoefte van accountantskantoren om ‘in control’ te kunnen zijn over hun werk- en interne bedrijfsprocessen lanceren Assistance Software en Dapas Software hun nieuwe Accountancy-suite. De nieuwe Dapas Proces Monitor (DPM) integreert CRM, werk- en bedrijfsprocessen binnen een accountantskantoor.

Lees het volledige artikel

Download het artikel in PDF


Elsevier Nextens koppelt met de proces monitor van Dapas Software

AccountantWeek, 28 april 2016

Reed Business Information is een samenwerking aan gegaan met Dapas Software om accountants meer inzicht te geven en overzicht te tonen. Reed Business Information biedt met Elsevier Nextens online aangiftesoftware met professionele ondersteuning. Vanaf nu koppelt Nextens met de proces monitor (DPM) van Dapas Software.

Lees het volledige artikel

Download het artikel in PDF


Unit4 en Dapas Software koppelen audit- en workflowoplossingen

Accountancy Vanmorgen, 11 januari 2016

Unit4 en Dapas Software hebben een koppeling gemaakt tussen Unit4 Audit & Control (voorheen Auditor) en de workflowapplicatie proces manager (DPM) van Dapas Software. De koppeling ondersteunt onder meer het vervaardigingsproces van de jaarrekening.

Lees het volledige artikel

Download het artikel in PDF


Koppeling Dapas Software en Client Online

Blog op Pinkweb.nl, 18 augustus 2015

Dapas Software en PinkWeb introduceren een geïntegreerde koppeling voor de uitwisseling van gegevens en documenten tussen de Proces Manager van Dapas software en het accountancy klantenportaal Cliënt Online.

Lees de volledige blog


Green Accountants softwarelab van voormalige KPMG-partner

Accountant, 3 augustus 2015

Jacco Oudhof, voormalig KPMG partner test de software die hij voor accountants ontwikkelt bij Green Accountants. De technologie is afkomstig van KPMG, die het echter nooit in de markt heeft gezet.

Lees het volledige artikel

Download het artikel in PDF


Dapas Software nieuwe speler op accountancymarkt

AccountantWeek, 16 juli 2015

Jacco Oudhof, de oud-voorzitter van KPMG MKB, betreedt met het softwarehuis Dapas Software de accountancymarkt. Door de krachten op het gebied van accountancy en IT te bundelen wil Dapas Software efficiëntere werkprocessen bij accountantskantoren realiseren. Daarbij zijn softwareoplossingen bedacht en ontwikkeld vanuit de gebruiker.

Lees het volledige artikel

Download het artikel in PDF


Oud-voorzitter KPMG MKB, Jacco Oudhof, start Dapas Software

Accountancy Vanmorgen, 16 juli 2015 07:20

Na al bijna een jaar weg te zijn bij KPMG MKB start Jacco Oudhof deze maand met het softwarehuis Dapas Software. Door het bundelen van krachten op het gebied van accountancy en IT wil Dapas accountantskantoren ondersteunen bij het realiseren van efficiëntere werkprocessen.

Lees het volledige artikel

Download het artikel in PDF

Actueel
 
Donderdag 15 maart 60 dagen termijn NVKS

60 dagen termijn? De Dapas Proces Manager regelt het.

 

Lees meer »
14 december Dag van de mkb-accountant Dinsdag 7 november 14 december Dag van de mkb-accountant

Wij zijn erbij!

Procesoptimalisatie naar een nieuwe hoogte brengen?!

 

Lees meer »