Dapas en RADAR doen samen

Accountancy Vanmorgen, 15 juni 2017

Dapas Software en RADAR Software hebben de handen ineengeslagen. Met de Dapas Proces Manager (DPM) worden de werkprocessen geoptimaliseerd. RADAR CRM ( relatiebeheer, documentmanagement, workflow, urenregistratie, budgetbewaking, facturatie afgestemd op de accountancybranche) volgt wat de status van het proces is.

Medewerkers worden in RADAR met taken aangestuurd die automatisch bijgewerkt worden door Dapas. Het facturatieproces kan ook worden aangestuurd door informatie die RADAR ontvangt van de Dapas Proces Manager. Voor Dapas Software en RADAR software is de samenwerking de sleutel tot succes in dit nieuwe tijdperk. Beide bedrijven hebben als doel het accountantsproces te optimaliseren en omarmen de best-of-breed-gedachte. ‘De gebruikers hebben door deze samenwerking een voorsprong. Met deze oplossing krijgen accountants snel en grondig inzicht in de status van het werkproces en blijft CRM het centrale punt van de organisatie’, aldus Brigitte Buntinx, directeur RADAR software.

Actueel
 
Samenwerking Unit4 en Dapas Software Woensdag 11 juli Samenwerking Unit4 en Dapas Software

Unit4 en Dapas Software, specialist op het gebied van workflowmanagement, sluiten een partnership. Door de accountancysoftware van Unit4 en Dapas te integreren kunnen accountantskantoren nog beter grip krijgen op hun processen en rendement.

Lees meer »
Woensdag 14 maart 60 dagen termijn NVKS

Met de invoering van de NVKS per 1 januari 2018 is het afsluiten van de dossiers na het ondertekenen van de jaarrekening nog belangrijker geworden.

Lees meer »