Dapas Community

Omdat wij het belangrijk vinden dat onze software aansluit op de gebruiker, hebben wij de Dapas Community ontwikkeld. Door de klant bij de ontwikkeling te betrekken zijn wij in staat om continu de beste oplossing aan te bieden. Meten is weten.

Hoe we dit doen?

  • Online community. Dapas Software heeft een online community voor haar klanten gelanceerd. Klanten vinden hier actuele informatie omtrent onze software, maar uiteindelijk vinden we de input en feedback van onze klanten het allerbelangrijkste. Doordat wij onze klant mee laten denken over de software en dienstverlening, kunnen wij ideen opdoen en toetsen.
  • Testkantoor accountantskantoor. Dankzij onze samenwerking met het accountantskantoor Green Accountants zijn wij in staat om de door ons ontwikkelde software in praktijk te testen en verder door te ontwikkelen. Zodat de software ook daadwerkelijk aansluit op de dagelijkse bedrijfsvoering van een accountantskantoor.

Wij ontwikkelen onze software voor én door accountantskantoren.
 

Het accountantskantoor van de toekomst: ervaar het zelf!

Daarnaast is het testkantoor een ruimte waar accountantskantoren zelf kunnen ervaren hoe het accountantskantoor van de toekomst eruit ziet.

Benieuwd geworden naar het testkantoor? U bent van harte welkom! Neem voor meer informatie contact op met Dapas Software via software@dapas.nl of bel naar 085-2732314.

Nieuws / Actueel
 
Vrijdag 14 april Koppeling met SecureLogin

Goed begin van het Paasweekend! Vanaf heden koppelt de DPM ook met SecureLogin, waardoor men Single Sign-On inlogt op alle accountancysoftware.

Lees meer »
Vrijdag 2 december Dapas Software lanceert online community voor haar klanten

We krijgen vaak van onze klanten te horen dat ze het belangrijk vinden dat Dapas Software een achtergrond in de accountancy heeft. We spreken de taal en hebben de nodige ervaring, waardoor we samen kunnen sparren en we onze dienstverlening daadwerkelijk op het accountantskantoor kunnen laten aan sluiten. Omdat wij in de toekomst graag nog beter op jullie behoeften in willen spelen hebben wij de Dapas Community ontwikkeld.

Lees meer »