CRM

Het CRM systeem van Dapas Software is een volledig geïntegreerde CRM Dynamics oplossing binnen het Microsoft platform, op maat gemaakt voor accountantskantoren. Met CRM krijgen u en uw medewerkers een 360° beeld van al uw (potentiële) klanten. Vanaf het eerste contact op een netwerkborrel tot aan de facturatie.

CRM helpt u en uw medewerkers klantgerichter te zijn waardoor duurzame relaties worden opgebouwd. Tegelijkertijd levert CRM een bijdrage aan het verkorten van de verkoopcycli, de verhoging van de winstgevendheid en een efficiënte bedrijfsvoering.

Snel, eenvoudig en handig, dat is CRM. CRM bestaat uit de volgende onderdelen:

Sales en Marketing

Met de sales en marketing module van CRM DS beschikken accountantskantoren over een volledige salesfunnel dat het proces van lead tot aan het binnenhalen van een klant ondersteund.
Lees meer »
Een geïntegreerde risk procedure, klantacceptatie en opdrachtacceptatie alsook gestandaardiseerde offertes staan voor u klaar. Aan de hand van diverse dashboards heeft u altijd inzicht in prestaties en salescijfers. Alle fasen, activiteiten en resultaten zijn in één oogopslag duidelijk.

Risk

Binnen CRM DS zijn de verplichte Risk procedures voor accountantskantoren geïmplementeerd. De risk procedures bestaan uit de klantacceptatie en de opdrachtacceptatie.
Lees meer »
Afhankelijk van het type risk dat is geselecteerd worden de daaraan gekoppelde vragen en verplichtingen getoond. In navolging op deze vragen kan de risk worden ingediend en zal deze risk ter goedkeuring op het dashboard van de accountant getoond worden. Waarna de accountant deze kan goedkeuren. Verloopt de klant- en/of opdrachtacceptatie, dan zal dit getoond worden in het dashboard van de accountant. Met CRM DS beschikt u alsook uw medewerkers altijd over een up to date inzicht in riskprocedures.

Planning

Planning is een belangrijk aspect van het managen van uw opdrachten. Met behulp van de CRM DS planningstool worden de projecten, met bijbehorende fasen en activiteiten, ingepland.
Lees meer »
Het dashboard biedt u een volledig overzicht van alle geplande opdrachten alsook de bezetting en beschikbaarheid van uw medewerkers. Wijs met één muisklik medewerkers en middelen toe aan een opdracht en blijf op de hoogte van de duur van het project (zoals bijv. het aantal reeds gespendeerde uren) en mijlpalen als opdrachten vorderen.

Time & Expenses

CRM DS biedt u en uw medewerkers een overzichtelijke uren- en kostenregistratie. Aan de hand van vier verschillende interfaces kunt u uw uren en kosten boeken.
Lees meer »
Zo boekt u uw uren zoals u gewend bent in de Outlook agenda, zet u met één muisklik Outlook afspraken in de timesheet, schrijft de timer real-time automatisch uren en kunt u met de mobile timesheet overal ter wereld uw uren schrijven. Bovendien heeft u de mogelijkheid om documenten toe te voegen aan gemaakte kosten om de voortgang in uw activiteiten te beheren en kunt u zelf bepalen welke kosten gefactureerd worden op een opdracht. Met het inregelen van een standaard validatie proces bent u in de gelegenheid om uren en kosten gekoppeld aan opdrachten te monitoren.

Facturatie

Met CRM DS kunt u projecten individueel factureren of gebruik maken van de batch facturatie. Factureer terugkomende kosten en factureer gemakkelijk in meerdere termijnen.
Lees meer »
De facturatie module biedt u een aantal standaard facturen; het opmaken van een factuur is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met het Revenu Dashboard heeft u altijd een compleet overzicht van de openstaande en betaalde facturen. Tevens biedt CRM DS een volledige integratie met uw financieel platform.

Nieuws / Actueel
 
Vrijdag 14 april Koppeling met SecureLogin

Goed begin van het Paasweekend! Vanaf heden koppelt de DPM ook met SecureLogin, waardoor men Single Sign-On inlogt op alle accountancysoftware.

Lees meer »
Vrijdag 2 december Dapas Software lanceert online community voor haar klanten

We krijgen vaak van onze klanten te horen dat ze het belangrijk vinden dat Dapas Software een achtergrond in de accountancy heeft. We spreken de taal en hebben de nodige ervaring, waardoor we samen kunnen sparren en we onze dienstverlening daadwerkelijk op het accountantskantoor kunnen laten aan sluiten. Omdat wij in de toekomst graag nog beter op jullie behoeften in willen spelen hebben wij de Dapas Community ontwikkeld.

Lees meer »