Dapas Compliance Manager

Volg ons op onze social media kanalen en blijf op de hoogte van dit nieuwe innovatieve produkt!

 

Dapas is een jong software bedrijf die zich specifiek richt op de accountancy branche met een sterke focus op Optimalisatie van werkprocessen, Compliance en verschaffen van Inzicht. Op moment als enige op de markt met een workflow engine, de Dapas Process Manager, welke speciaal ontwikkeld en ingericht is voor accountants- en administratiekantoren. In januari 2018 is Dapas gestart met een geheel nieuwe ontwikkeling, de Dapas Compliance Manager. Dit vanwege de grote behoefte die in de accountancy markt bestaat aan een geïntegreerde compliance oplossing. Om dit te realiseren zijn nieuwe ontwikkelmethodes en goed project management nodig binnen Dapas. Om deze kennis op te bouwen en de DCM te ontwikkelen zijn binnen Dapas 2 nieuwe functies noodzakelijk. Mede dankzij de Kennis en Innovatie regeling 2018 van SNN heeft Dapas een project manager en senior developer kunnen inhuren.

 

SNN KEI

De Dapas Compliance Manager is mede mogelijk gemaakt door SNN KEI.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Actueel
 
Samenwerking Unit4 en Dapas Software Donderdag 12 juli Samenwerking Unit4 en Dapas Software

Unit4 en Dapas Software, specialist op het gebied van workflowmanagement, sluiten een partnership. Door de accountancysoftware van Unit4 en Dapas te integreren kunnen accountantskantoren nog beter grip krijgen op hun processen en rendement.

Lees meer »
Donderdag 15 maart 60 dagen termijn NVKS

Met de invoering van de NVKS per 1 januari 2018 is het afsluiten van de dossiers na het ondertekenen van de jaarrekening nog belangrijker geworden.

Lees meer »