Bedrijfsprofiel

Dapas Software is innovatiegericht en kenmerkt zich door haar informele en transparante cultuur. Onze focus ligt continu op het verbeteren van bestaande werkprocessen, diensten en producten. We kijken verder dan de gevestigde orde en bepalen daarmee de norm. Samen werken we naar een optimaal resultaat voor de klant. We reageren dynamisch en flexibel op veranderingen en uitdagingen. Dat is juist wat Dapas Software inspireert!

Onze kernwaarden integriteit, deskundigheid, proactief (ondernemerschap), innovatief en gepassioneerd vormen de basis voor de dagelijkse bedrijfsvoering van Dapas Software en de wijze waarop de producten en diensten tot stand komen.

 

 

Nieuws / Actueel
 
Vrijdag 2 december Dapas Software lanceert online community voor haar klanten

We krijgen vaak van onze klanten te horen dat ze het belangrijk vinden dat Dapas Software een achtergrond in de accountancy heeft. We spreken de taal en hebben de nodige ervaring, waardoor we samen kunnen sparren en we onze dienstverlening daadwerkelijk op het accountantskantoor kunnen laten aan sluiten. Omdat wij in de toekomst graag nog beter op jullie behoeften in willen spelen hebben wij de Dapas Community ontwikkeld.

Lees meer »
Vrijdag 28 oktober Nieuwe klant Hermans & Partners over de stap die zij maken met de DPM van Dapas Software

Wederom goed nieuws van het Dapas front: Hermans & Partners kiest voor de DPM van Dapas Software. Met circa 60 medewerkers verspreid over 3 vestigingen in Mijnsheerenland, Gorinchem en Bergen op Zoom adviseert Hermans & Partners particulieren en ondernemers uit het MKB. Vanaf 1 januari 2017 zal de DPM live draaien.

Lees meer »