Accountancy-suite

Dankzij de samenwerking tussen Dapas Software en Assistance Software is er unieke software suite ontstaan die ontwikkeld is voor en door accountantskantoren in Nederland. De Accountancy-suite automatiseert en integreert de werkprocessen (jaarrekening, fiscaal, salaris en administratie) met de interne bedrijfsprocessen (CRM, planning en voortgangsbewaking, opdrachten management, resource management, time en billing, risk en compliance).

De oplossing is plug & play leverbaar. Zo bereikt u het maximale resultaat met een minimale implementatie inspanning!

Ga voor meer informatie naar www.accountancy-suite.nl

Nieuws / Actueel
 
Dapas Software en RADAR Software zijn een samenwerking aangegaan Vrijdag 16 juni Dapas Software en RADAR Software zijn een samenwerking aangegaan

Den Haag, 15 juni 2017 – Dapas Software en RADAR software hebben de handen ineengeslagen. Met de Dapas Proces Manager (DPM) worden de werkprocessen geoptimaliseerd. RADAR CRM volgt wat de status van het proces is. Medewerkers worden in RADAR met taken aangestuurd die automatisch bijgewerkt worden door Dapas. Het facturatieproces kan ook worden aangestuurd door informatie die RADAR ontvangt van de Dapas Proces Manager.

Lees meer »
Dapas Software sponsor van Accountancy Expo Donderdag 25 mei Dapas Software sponsor van Accountancy Expo

Ook dit jaar is Dapas Software sponsor van Accountancy Expo, hét innovatie event in accountancyland. Neem met de gratis relatiecode Dapas2017 deel aan deze dag en laat je inspireren! 

Lees meer »