Accountancy-suite

Dankzij de samenwerking tussen Dapas Software en Assistance Software is er unieke software suite ontstaan die ontwikkeld is voor en door accountantskantoren in Nederland. De Accountancy-suite automatiseert en integreert de werkprocessen (jaarrekening, fiscaal, salaris en administratie) met de interne bedrijfsprocessen (CRM, planning en voortgangsbewaking, opdrachten management, resource management, time en billing, risk en compliance).

De oplossing is plug & play leverbaar. Zo bereikt u het maximale resultaat met een minimale implementatie inspanning!

Ga voor meer informatie naar www.accountancy-suite.nl

Actueel
 
Procesoptimalisatie: sleutel tot slimmer werken en betere dienstverlening Vrijdag 13 oktober Procesoptimalisatie: sleutel tot slimmer werken en betere dienstverlening

Software ontwikkelen vanuit de gebruiker! Dus voor de ondernemer én voor de accountant. Ervoor zorgen dat alles van gegevensinvoer – de boekingen bij de ondernemer – tot en met de rapportages bij de KvK, Bank, fiscale aangiftes en het genereren van de juiste managementinformatie – de rol van de accountant – soepel, snel en efficiënt verloopt. In gesprek met Jacco Oudhof van Dapas Software.

bron: Accountancy van Morgen

Lees meer »
PinkWeb Accountancy Festival 2017 – Wij doen mee! Vrijdag 22 september PinkWeb Accountancy Festival 2017 – Wij doen mee!

Dapas Software doet weer mee...

Lees meer »