Accountancy-suite

Dankzij de samenwerking tussen Dapas Software en Assistance Software is er unieke software suite ontstaan die ontwikkeld is voor en door accountantskantoren in Nederland. De Accountancy-suite automatiseert en integreert de werkprocessen (jaarrekening, fiscaal, salaris en administratie) met de interne bedrijfsprocessen (CRM, planning en voortgangsbewaking, opdrachten management, resource management, time en billing, risk en compliance).

De oplossing is plug & play leverbaar. Zo bereikt u het maximale resultaat met een minimale implementatie inspanning!

Ga voor meer informatie naar www.accountancy-suite.nl

Nieuws / Actueel
 
Vrijdag 2 december Dapas Software lanceert online community voor haar klanten

We krijgen vaak van onze klanten te horen dat ze het belangrijk vinden dat Dapas Software een achtergrond in de accountancy heeft. We spreken de taal en hebben de nodige ervaring, waardoor we samen kunnen sparren en we onze dienstverlening daadwerkelijk op het accountantskantoor kunnen laten aan sluiten. Omdat wij in de toekomst graag nog beter op jullie behoeften in willen spelen hebben wij de Dapas Community ontwikkeld.

Lees meer »
Vrijdag 28 oktober Nieuwe klant Hermans & Partners over de stap die zij maken met de DPM van Dapas Software

Wederom goed nieuws van het Dapas front: Hermans & Partners kiest voor de DPM van Dapas Software. Met circa 60 medewerkers verspreid over 3 vestigingen in Mijnsheerenland, Gorinchem en Bergen op Zoom adviseert Hermans & Partners particulieren en ondernemers uit het MKB. Vanaf 1 januari 2017 zal de DPM live draaien.

Lees meer »